Taalcursus russisch


Wil jij Russisch leren? Lessa biedt een uitgebreid overzicht van docenten Russisch in heel Nederland. Zoek en vergelijk docenten Russisch en boek vandaag nog online je eerste taalcursus Russisch bij jou in de buurt!

Bekijk alle docenten Russisch »

Dit vind je misschien ook interessant


Taalcursus Russisch


Met een taalcursus Russisch gaat er een wereld voor je open
Rusland is een van de grootste en machtigste landen ter wereld. Zeer veel wereldbewoners spreken dan ook Russisch. Naar schattig is het de moedertaal van zo’n 145 miljoen mensen, en de tweede taal voor 110 miljoen aardbewoners. In Europa is het zelfs de grootste taal. Na een taalcursus Russisch gaat er een wereld voor je open. Over het algemeen verstaan namelijk ook Tsjechen, Serviërs, Macedoniërs en Bulgaren deze taal prima. Communiceren in Oost-Europa gaat dus voortaan een stuk makkelijker.

Nuttig voor op reis en in het bedrijfsleven
Een taalcursus Russisch is dan ook zeker handig als je een mooie reis maakt door Europa. Ook geeft het lezen, spreken en reizen van deze veelgebruikte handelstaal een voorsprong op de arbeidsmarkt en in het bedrijfsleven. Je leert een van oorsprong Indo-Europese taal, die tot de Slavische talen wordt gerekend.

Leer een nieuw alfabet
Tijdens een taalcursus Russisch leer je een heel nieuw alfabet, namelijk het Cyrillische alfabet. Deze bestaat uit 33 tekens en telt verschillende klinkers- en medeklinkers. Het Russisch is misschien niet voor iedereen een gemakkelijke taal om te leren. Maar omdat het wereldwijd zo vaak gesproken wordt, is een taalcursus Russisch wel ontzettend handig.

Geef jij Russische les?


Ben jij docent Russhisch en op zoek naar nieuwe leerlingen? Lessa helpt je hierbij zonder dat je hierin veel tijd en geld hoeft te investeren. Op onze website zijn cursisten dagelijks op zoek naar docenten Russisch. Meld je nu aan als docent Russhisch op Lessa en word ook zicht- en vindbaar voor deze grote groep!

Aanmelden als docent Russhisch »

Volg Lessa.nl

Google+