Taalcursus italiaans


Wil jij Italiaans leren? Lessa biedt een uitgebreid overzicht van docenten Italiaans in heel Nederland. Zoek en vergelijk docenten Italiaans en boek vandaag nog online je eerste taalcursus Italiaans bij jou in de buurt!

Bekijk alle docenten Italiaans »

Docenten italiaans per plaats


Dit vind je misschien ook interessant


Taalcursus Italiaans


Wereldwijd gesproken Romaanse taal
Leer met een taalcursus Italiaans in een kort tijdsbestek deze taal vloeiend spreken, schrijven en lezen. Wereldwijd spreken er ongeveer 63 miljoen mensen de Italiaanse taal. Het Italiaans komt niet alleen voor in Italië, maar ook in Zwitserland, San Marino, Vaticaanstad en delen van Slovenië en Kroatië. Samen met Spaans, Frans en Portugees behoort het tot de

Romaanse talen.
Spreek Italiaans op je vakantiebestemming
Italië is onder Nederlanders een zeer populaire vakantiebestemming. Naast de heerlijkste pizza’s en pasta’s heeft dit land ook een ontzettend rijke cultuur- en geschiedenis. Om het land nog beter te leren kennen, helpt het om de taal te spreken. Daarnaast is het een stuk makkelijker om een gesprek te voeren met lokale bewoners, die het natuurlijk waarderen als je de moeite hebt gedaan om hun taal te leren spreken.

Geef jij Italiaanse les?


Ben jij docent Italiaans en op zoek naar nieuwe leerlingen? Lessa helpt je hierbij zonder dat je hierin veel tijd en geld hoeft te investeren. Op onze website zijn cursisten dagelijks op zoek naar docenten Italiaans. Meld je nu aan als docent Italiaans op Lessa en word ook zicht- en vindbaar voor deze grote groep!

Aanmelden als docent Italiaans »

Volg Lessa.nl

Google+