Taalcursus engels


Wil jij Engels leren? Lessa biedt een uitgebreid overzicht van docenten Engels in heel Nederland. Zoek en vergelijk docenten Engels en boek vandaag nog online je eerste Taalcursus Engels bij jou in de buurt!

Bekijk alle docenten Engels »

Docenten engels per plaats


Dit vind je misschien ook interessant


Taalcursus Engels


Een van de meest gesproken talen ter wereld
Van het bedrijfsleven tot de wetenschap, communicatie, televisie, radio en computer: het Engels kom je overal tegen. Maar liefst 335 miljoen mensen spreken deze taal. Voor 450 miljoen personen, bijna een half miljard (!) is het een tweede taal. Met een taalcursus Engels hoor jij hier voortaan ook bij. Het Engels hoeft alleen het Chinees voor zich te dulden als meest gesproken taal ter wereld.

Onmisbare taal
Een taalcursus Engels is ontzettend handig. Op vele gebieden is het spreken van deze taal onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan een internationaal project, waarbij je moet samenwerken met mensen uit het buitenland. Zij spreken vaak Engels. Ook in het bedrijfsleven is het Engels ontzettend belangrijk. Sterker nog: in een bedrijf dat zich richt op het buitenland is het vaak de voertaal. Na een taalcursus Engels verken je voortaan zelfverzekerd de hele wereld.

Geef jij Engelse les?


Ben jij docent Engels en op zoek naar nieuwe leerlingen? Lessa helpt je hierbij zonder dat je hierin veel tijd en geld hoeft te investeren. Op onze website zijn cursisten dagelijks op zoek naar docenten Engels. Meld je nu aan als docent Engels op Lessa en word ook zicht- en vindbaar voor deze grote groep!

Aanmelden als docent Engels »

Volg Lessa.nl

Google+