Workshop franse keuken


Wil jij Frans leren koken? Lessa biedt een uitgebreid overzicht van workshops Franse keuken in heel Nederland. Zoek en vergelijk workshops Franse keuken en boek vandaag nog online je eerste workshop Franse keuken bij jou in de buurt!

Bekijk alle workshops Franse keuken »

Frans koken


De Franse keuken staat bekend als een van de beste ter wereld. Tot ver over de grenzen smult men van gerechten uit dit land. Niet verrassend dat de Franse bevolking ontzettend trots is op haar keuken. Heb je er altijd al van gedroomd in de voetsporen te treden van grote Franse chef-koks? Met een leerzame cursus Frans koken leer je de basis van deze wereldberoemde keuken.

Culinaire diversiteit
Net als de Italiaanse keuken bestaat er niet één Franse keuken. Haar culinaire specialiteiten verschillen per regio. Tijdens een cursus Frans koken maak je dan ook zeker kennis met haar diversiteit. Zo staat Noordwest-Frankrijk bekend om het gebruik van boter en room. Uit deze regio hebben we bijvoorbeeld de onmisbare crème fraîche te danken. Of strooi tijdens de kookcursus flink met kruiden en tomaten zoals de Zuidwest-Franse bevolking.

Samen leren bereiden
Eekhoorntjesbrood, steak au poivre, tarte tatin en crème brûlee.. stuk voor stuk Franse gerechten om je vingers bij af te likken. Tijdens een cursus Frans koken leer je deze gerechten stap voor stap bereiden. Een kookcursus is niet alleen een smakelijke tijdsbesteding, het is nog gezellig ook. Je neemt er namelijk aan deel met een groep cursisten. Zo help je elkaar vooruit, en kun je uiteraard proeven van elkaars gerechten.

Geef jij Franse kookworkshops?


Ben jij docent Frans koken en op zoek naar nieuwe deelnemers? Lessa helpt je hierbij zonder dat je hierin veel tijd en geld hoeft te investeren. Op onze website zijn cursisten dagelijks op zoek naar workshops Franse keuken. Meld je nu aan als docent Frans koken op Lessa en word ook zicht- en vindbaar voor deze grote groep!

Aanmelden als docent Frans koken »

Volg Lessa.nl

Google+