Workshop chocolade spuiten


Wil jij chocolade leren spuiten? Lessa biedt een uitgebreid overzicht van workshops chocolade spuiten in heel Nederland. Zoek en vergelijk workshops chocolade spuiten en boek vandaag nog online je eerste workshop chocolade spuiten bij jou in de buurt!

Bekijk alle workshops chocolade spuiten »

Workshops chocolade spuiten per plaats


Chocolade spuiten


Maak je eigen heerlijke chocola tijdens een workshop chocolade spuiten. Er is bijna geen enkele workshop te bedenken waar je meer van smult. Chocola is een lekkernij van cacao die bij haast iedereen in de smaak valt. Tijdens een workshop chocolade spuiten ontdek je dat allerlei creatieve dingen kunt met dit bijzondere product.

De Azteken dronken al chocomelk
Een workshop chocolade spuiten bestaat uit zowel theorie als praktijk. Zo leert de docent je graag alles over de geschiedenis van chocolade. Eeuwen geleden smulden mensen al van dit cacaoproduct. Zo dronken de Azteken al graag chocolademelk. Uiteraard niet van Friesland Campina, maar wel met een vleugje vanille en chilipeper. In 1585 werd chocola voor het eerst op commerciële schaal verbruikt, en in Engeland stichtte men in 1728 de eerste chocoladefabriek.

Ontdek de wondere wereld van de chocola
Na het lesje geschiedenis het tijd om tijdens de wondere wereld van het chocola maken te ontdekken. Tijdens de workshop krijgt iedereen een spuitzak aangereikt. Daarmee leer je chocola te maken in de smaken wit, melk en puur. Het is belangrijk dat je weet hoe de chocola op smaak gebracht moet worden en hoe het de juiste dikte krijgtEven proeven tijdens het chocolade spuiten is natuurlijk toegestaan. Na afloop doe je de vrolijk versierde chocolaatjes in een mooi schaaltje. Deze mag je meenemen naar huis, om er daar van te smullen.

Met behulp van een spuitzak leer je onder andere chocolade te spuiten in de smaken wit, melk en puur. Je leert over de geschiedenis van chocolade. Chocolade spuiten in de smaken wit, melk en puur. Chocolade versieren. Met behulp van een spuitzak

Geef jij workshops chocolade spuiten?


Ben jij docent chocolade spuiten en op zoek naar nieuwe deelnemers? Lessa helpt je hierbij zonder dat je hierin veel tijd en geld hoeft te investeren. Op onze website zijn cursisten dagelijks op zoek naar workshops chocolade spuiten. Meld je nu aan als docent chocolade spuiten op Lessa en word ook zicht- en vindbaar voor deze grote groep!

Aanmelden als docent chocolade spuiten »

Volg Lessa.nl

Google+