Aangeboden door Kei

Over deze cursus


  • Online cursus
  • Datum in overleg mogelijk
  • 10 lessen
  • 55 min
  • Van 13:30 tot 20:00

Inschrijven voor € 20,00 p.p.

Omschrijving


About me:

Ik heb een Japanse leslicentie, zodat je tegen een redelijke prijs professionele les kunt krijgen en we ons kunnen concentreren op je persoonlijke doel, van beginners tot vloeiende sprekers. Mijn favoriete onderwerpen om over te chatten zijn J-POP / Rock. Ik ga zelfs om met superberoemde muzikanten, zodat we over Japanse muziek kunnen praten. Voor beginners gebruik ik lesmateriaal en concentreer ik me op het Genki-leerboek, maar ik kan de les ook aanpassen zonder. Voor JLPT gebruik ik een JLPT-leerboek. Ik heb een boek gepubliceerd over hoe je hoge scores kunt halen op examens door alleen korte-termijnstudies te gebruiken en het is een bestseller op Amazon, dus ik weet zeker genoeg tips. Laten we samen efficiënt studeren! U kunt mijn proefles direct boeken zonder mij een bericht te sturen.

Ik als leraar(Me as a teacher)
De recente studie van het leren van talen (zelfs het JLPT-testbeleid) richt zich op ‘Can-do’ (wat je kunt doen), niet op ‘Know it’ (wat je weet) .Dus in mijn les focus ik me ook op wat je kan doen in het Japans. Bovendien weet ik dat veel Japanse studenten hoofdpijn krijgen van deeltjes zoals het verschil tussen‘が’ en ‘は’, ‘に’en ‘で’, Intransitive(はいる)en transitive(いれる). Als professionele docent ben ik bereid je alles uit te leggen en met je te oefenen. Je kunt mijn proefles direct boeken, maar stel me gerust als je een vraag hebt.

De stijlkaart van mijn les is zoals hieronder.

Mijn lessen en leerstijl(My lesson & teaching style)
Complete beginner: -> Ja–> Begin met de gemakkelijkste letter. Aan het einde van de les kunnen we eten bestellen. (praat over een tekstboek voor de volgende lessen)

—> Ja, maar persoonlijk doel en doel -> Laten we ons erop richten!

Geen complete beginner: -> Voor reizen naar JP–> Rollenspel voor verschillende reissituaties

JLPT -> N1 / N2 / N3–> Oefenen van het examen en discussie op basis van elk niveau

JLPT -> N4 / N5– > Oefenen van het examen en conversatie op basis van elk niveau

Kan dagelijkse gesprekken voeren–> Kies een onderwerp uit een lijst en conversatie

Nog steeds aan het leren van dagelijkse gesprekken–> Genki-leerboek en feitelijke conversatie op basis daarvan (ik beveel het leerboek aan, maar vertel me als het moeilijk is, kan ik de les aanpassen.

*In mijn lessen geef ik uitleg in het Japans en Engels. Ik leer nog steeds Nederlands.

Reviews

 

Inschrijven


Heb je al een cursisten account? Klik hier om in te loggen »


Doorgaan zonder account


Vul onderstaande velden in om je voor deze cursus / workshop in te schrijven. Zowel jij als de aanbieder ontvangen een bevestiging per e-mail. De aanbieder zal je vervolgens de benodigde informatie toesturen.

Volg Lessa.nl

Google+